Van waar komen mijn producten?

Brewers'Kitchen staat voor een ecologisch en ethish verandwoorde keuze, maar ook voor kwaliteit.

Daarom haal ik mijn ingrediënten bij volgende producenten.

’t Zwarthof is het rundvee- en schapenbedrijf met hoeveslagerij van de familie Aerts-Schellekens. 
Van veld tot vlees heeft boer-beenhouwer Werner het productieproces in handen.

Onze seizoensgebonden groenten zijn dagvers en heerlijk van smaak. Dat proeft u in uw gerechten. . Met de producten van Vercammen vermindert u zo uw ecologische voetafdruk en kan u de beste groenten en fruit serveren voor de beste prijs. Win-win, toch?

Vishandel Schot is de leverancier voor vis-, schaal- en schelpdieren van over heel de wereld, maar is zeker ook gespecialieerd in producten uit de regio voor een maatschappelijk verantwoorde menukaart

De Meirhoeve: kaas- en zuivelboerderij is een landelijke boerderij met melkkoeien in de gemeente Meer – Hoogstraten. Van de dagverse koemelk worden op ambachtelijke wijze kaas- en zuivelproducten vervaardigd.

Met oog voor detail , liefde en aandacht worden alle bieren van ‘De Dochter van de Korenaar’ in eigen huis gebrouwen. 

Oneindig veel variateiten ontstaan uit pure ingredienten, met een bijzonder geur en smaakpallet. Laat u verrassen! 

De Dame Jeanne "Brut sur Lie" heeft een complexe rondeur met een opmerkelijke opeenvolging van frisse smaken. Dit bier krijgt heeft een subtiele fijne pareling door het gebruik van champagnegisten....een echte crowd pleaser.

Wij geloven zeer sterk in het smeden van relaties tussen iedereen die met onze koffie in contact komt. Dit omdat we geloven dat dit hetgene is wat ons de drive blijft geven om nog beter te doen. We willen de boeren voorop plaatsen en hun koffie zo naakt mogelijk presenteren. Zodanig dat we onze klanten kunnen laten ontdekken waar koffie voor kan staan.