Ik heb altijd al een passie gehad voor lekker eten en goed bier, maar in 2017 besefte ik dat ik er mijn beroep van moest maken.

Ik heb mijn job opgegeven en ben terug voltijds naar school gegaan om kok en zytholoog (biersommelier) te worden.

Na mijn opleiding heb ik onder andere ervaring opgedaan bij :

* Brasserie Wouter van chef Wouter Van Tichelen,

* De Schone van Boskoop van chef Wouter Keersmaekers

* Japans restaurant Izumi bij chef Yoshiki Sasano.

Met Brewers'Kitchen begin ik aan mijn eigen culinair verhaal. De voorbije jaren heb ik veel geleerd over de manier waarop ons eten op ons bord komt.  Daarom kies ik bewust voor lokale boeren, brouwers en leveranciers die werken met alternatieve technieken met respect voor dier en planeet.


In mijn keuken wil ik de producten in de schijnwerpers zetten: een speelse maar gebalanceerde dialoog tussen heerlijk eten en het ideale begeleidende bier.


Guy Annemans