Voorgerechten:
€12 voor een vegetarisch gerecht
€15 voor een vlees of vis gerecht
Hoofdgerechten:
€22 euro voor een vegetarisch gerecht
€25 voor een vlees of vis gerecht
Nagerechten:
€10 Bord met 4 Belgische kazen
€10 Dessert
Steak Tartaar van Belgisch Wit-Blauw met geconfijte tomaat en komkommer
Geroosterde asperges met boerenham en lavasolie
Gerookte paling met komkommersorbet en lamsoor
Lamskotelet met doperwtjes en gesauteerde aardappels
Geep met doperwtjes en gesauteerde aardappels
Geroosterde wortel, koolrabichips en doperwtjes
Selectie belgische kazen
Gebakken peer met zoethout-yoghurtijs en chocolade crumble
Ontdek de stad op je eigen tempo en vergeet de zorg om te zoeken waar je nog moet eten na uw reis.
Maandag 12:00 tot 15:00 en van 18:00 tot 21:00
Dinsdag en woensdag gesloten
Donderdag 18:00 tot 21:00
Vrijdag 12:00 tot 15:00 en van 18:00 tot 21:00
Zaterdag 12:00 tot 15:00 en van 18:00 tot 21:00
Zondag. 12:00 tot 15:00 en van 18:00 tot 21:00
Copyright © All Rights Reserved